VISIT TO IB3 TELEVISION.

.

IB3 is a publicly funded Balearic television channel that began test transmissions on 1 March 2005—the holiday known as “Balearic Islands Day“—with the first regular broadcast beginning on 5 September 2005.

ib3logohttp://ib3tv.com/

It is owned by the Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears and Federación de Organismos de Radio y Televisión Autonómicos (FORTA). The studios are located in Calvià, a municipality of the island of Majorca, near Palma.

Initially, the channel’s transmissions were in Catalan language (informative and children’s programming) and Castilian (films, series and documentaries).

IES Manacor and ITIS A. Righi students, during the development of the activities related to the COMENIUS project The Media: a meeting point, visited IB3 studios. Below you can watch some pictures during the radio programme.

.

VISITA A IB3 TELEVISIÓ.

.

IB3 és un canal de televisió gestionat per l’empresa pública Televisió de les Illes Balears que pertany a l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. Va començar a emetre, en fase de proves, a la Diada de les Illes Balears, l’1 de març de 2005. Així i tot, els seus informatius es varen posar en marxa el maig. Va iniciar les seves emissions regulars el 5 de setembre de 2005. Fou la sisena cadena autonòmica en posar-se en marxa.

Els seus estudis centrals es troben al Polígon de Son Bugadelles, a Calvià, municipi de l’illa de Mallorca, proper a la capital Ciutat de Mallorca. També disposa de delegacions a les illes de Menorca, Eivissa i Formentera.

A l’inici les seves emissions eren bilingües (en llengua catalana en informatius, programació infantil, programes i telenovel·les de producció pròpia, i llengua castellana en pel·lícules, sèries, documentals i algun programa de producció pròpia).

Els alumnes de l’IES Manacor i del ITIS A.Righi en el desenvolupament de les activitats pròpies del projecte COMENIUS The Media: a meeting point, van visitar les instal·lacions d’IB3. A continuacio podeu veure algunes fotografies durant la visita.

.


pilarPublished by

Pilar Caldentey Gomila.

IES MANACOR – ENGLISH TEACHER.

..

.

Advertisements